VVS-installation udføres af erfaren VVS-installatør

VVS-installation udføres af erfaren VVS-installatør

Trænger dit badeværelse til en renovering? Leder du efter en dygtig og habil VVS-installatør, i nærheden af din bolig i Valby, Rødovre eller København? Hovedstadens El-Teknik udfører alle slags VVS-opgaver i dit hjem eller virksomhed.​
Holdbar VVS-installation for private og erhverv

Vi planlægger, implementerer og varetager drift af VVS-systemer for både private og erhverv. Vi har bred erfaring i at projektere og udføre VVS-installationer som eksempelvis vand, gas, afløb og ventilationsanlæg, så de overholder den gældende lovgivning.

Vi kan stå for hele entreprisen, da vi har et omfattende net af dygtige og troværdige samarbejdspartnere. Vi samarbejder blandt andet med autoriseret VVS & Entreprenør Gramether & Larsen.

Du kan derfor trygt kontakte os, hvis du ønsker et samlet tilbud på dit projekt. Vi overholder altid den aftale pris, betingelser og tidsfrist. Er du på udkig efter en VVS-installatør der tilbyder kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser, så kan du med fordel kontakte os.

​Få tilbud på af en professionel VVS-installatør

Ønsker du, at en kompetent VVS-installatør skal give dig et uforpligtende tilbud på en VVS-installation? Så tøv ikke med at tage kontakt til os på telefon 36 46 33 66 og fortæl os om dine behov. Du kan også sende os en besked eller en e-mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

​Vi binder ikke vores kunder op på kringlede betalingsløsninger – betaling foregår, når opgaven er udført, og du er helt tilfreds. Vi glæder os til at hjælpe dig!​

© 2020 Islev Elektrikeren - Hvidsværmervej 147 - 2610 Rødovre - Tlf: 44 94 67 38